De Technologische ontwikkelingnaamloze vennootschap van Xingtaikelipu

 

Internationale Kwaliteit, Globaal Aandeel

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Xingtai Kelipu Technology Development Limited Company

Certificaat
Van goede kwaliteit Ei Straalprinter voor verkoop
Van goede kwaliteit Ei Straalprinter voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank voor Kelipu, wegens perfecte oplossing voor mijn probleem. Ik houd van het bedrijf en de technicus.

—— Joseph

Wij hebben lange samenwerking, geloof ik in hen en zij brengen ons voordelen. Dank

—— Donald

Ik ben online Chatten Nu

Xingtai Kelipu Technology Development Limited Company

1 2 3 4
Xingtai Kelipu Technology Development Limited Company Xingtai Kelipu Technology Development Limited Company Xingtai Kelipu Technology Development Limited Company Xingtai Kelipu Technology Development Limited Company
bedrijfoverzicht Teamcollega's bedrijfhoek Belangrijke Technicus

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : Kelipu
Export pct : 80% - 90%

De de Technologische ontwikkelingnaamloze vennootschap van Xingtaikelipu is een industriële die onderneming, met technologiestudie en ontwikkeling, productie en verkoop wordt gecombineerd. Sinds de aanvang van de zaken die, is het gewijd aan het onderzoek van de pier van de precisieinkt en druktechnologie, vooral op het gebied van de oppervlakte van de printer van eiinkjet wordt geconcentreerd. Nu veroorzaken wij vele types van de printer van eiinkjet voor de klanten.

 

Het bedrijf wordt gevestigd in het Nationale Universitaire Wetenschap en Technologiepark van Xingtai-Hi-tech Ontwikkelingsstreek, Hebei-provincie, China.

 

Het bedrijf is de vroegere binnenlandse ondernemingen wat formuleert en de verslagen van Inkjet-de productienormen van printers vult. De producten worden geïnspecteerd en door de Technische Supervisiedienst verklaard.

 

Op onze producten zijn erkend en vertrouwd door een meerderheid van gebruikers, en kunnen aan de groeiende economische en sociale behoeften voldoen. Wij heten warm bedrijfsvrienden van alle gangen van het leven welkom om vriendschappelijke en behulpzame bedrijfscontacten te vestigen en een win-win doel te bereiken.

 

Ons vertrouwen komt uit de echte sterkte, en gelooft dat de technologie tot schittering leidt. Kelipu, in de loop van de jaren, onder het perfecte de waarborgsysteem van de productenkwaliteit, wetenschappelijke en gestandaardiseerde beheer, geavanceerde productietechnologie, oprecht voor het prestige, hoogte - kwaliteitsproducten, won het vertrouwen van binnenlandse en buitenlandse handelaars, en richtte de internationale markt die actief allerlei speciale drukmachine ontwikkelen. De globale bron van belangrijke componenten verzekert de prestaties van de producten en de wereld synchroon, handhaaft nu een nieuw productlijst om de zes maanden, een goede ontwikkelingstendens van het verdubbelen van jaarlijkse output.

 

De Kelipu-printer van eiinkjet is uitgevoerd naar vele landen of gebieden, en geweest goed - ontvangen door gebruikers.

 

Kelipu hoopt oprecht om een vennootschap met meer klanten in binnen- en buitenland te vestigen. Welkom om de Technologische ontwikkelingnaamloze vennootschap van Xingtai te bezoeken Kelipu!

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Xingtai Kelipu Technology Development Limited Company

Contactpersoon: Mr. Shilin Feng

Tel.: 86-319-5919090

Fax: 86-319-5919090

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)